Blackjack Mobile Kasino Game

Blackjack mangrupa salah sahiji kaulinan kartu nu pang populerna di casinos - basis taneuh, online jeung mobile. Anjeun tiasa muter blackjack duit nyata di mFortune Mobile Kasino. The game has simple rules that are easy to learn, tapi merlukeun skill dina raraga ulin suksés. Hal ieu ngajadikeun blackjack populér jeung amatir, ogé pamaén professional.

Play Blackjack di Kasino urang Disarankeun

tingalian tambahan tingalian nganjang
1 mFortune Online - Free Login & ngadaptar - Roulette, liang, Blackjack! mFortune Online - Free Login & ngadaptar - Roulette, liang, Blackjack! $£ € 100 mana Bonus + £ 5 No deposit Bonus keur Pamaén New tingalian nganjang »

Kumaha Play Blackjack

Play Blackjack on your mobile today.Anjeun tiasa muter blackjack di mFortune Kasino for fun atawa duit nyata. Anjeun tiasa nempatkeun bets for salaku saeutik salaku 10p.

Tujuan tina kaulinan blackjack pikeun ngahontal leungeun deukeut ka 21 ti dealer nu, tanpa bade leuwih (bust). Sakali anjeun geus disimpen bets Anjeun, Anjeun bakal diurus dua kartu nyanghareupan luhur jeung dealer bakal diurus hiji kartu beungeut luhur jeung hiji beungeut kartu turun. pamuter ayeuna kudu mutuskeun kumaha ulin leungeun. Anjeun tiasa nangtung nepi ka ahir turn Anjeun; pencét narima hiji kartu leuwih; ganda handap dina dua kartu kahiji Anjeun ganda bet Anjeun sareng nampa hiji kartu leuwih; dibeulah leungeun anjeun kana dua bets beda lamun boga dua kartu idéntik dina dua kartu kahiji atawa nyokot asuransi lamun dealer sacara up-kartu mangrupakeun Ace.

Sadaya kartu ngabogaan nilai jeung nilai ieu ditambahkeun babarengan pikeun ngahasilkeun total nilai leungeun anjeun. Kartu dua ngaliwatan sapuluh ngabogaan nilai beungeut maranéhanana; kartu beungeut boga nilai sapuluh jeung Aces boga nilai hiji atawa sabelas, gumantung kana nilai sesa leungeun anjeun. Nu nyetak leungeun pangluhurna katelah Blackjack jeung ieu leungeun dua kartu diwangun ku hiji Ace jeung kartu hiji hargana di 10.

Sakali turn Anjeun geus réngsé (Anjeun buka bust atawa anjeun nangtung), dealer nu muterkeun leungeun-Na jeung leungeun nu dibandingkeun jeung anjeun keur mayar kaluar pikeun nu mana wae nu ngéléhkeun.

December 5, 2012: • No Comments
puncak
MobileCasinoPlex Free Surélék Apdet
logo mobilecasinoplex leutik
Urang hormat privasi Anjeun.